Ինչպես ճիշտ պատրաստել կիտրոնաջուր՝ ամբողջական օգուտներն ստանալու համար

Spread the love

Ներկայումս շատ տարածված է կիտրոնաջուր խմել, ինչն իսկապես շատ օգտակար է։ Այն օրգանիզմից հեռացնում է տոքսինները, բարելավում է մարսողությունը։

Սննդաբանները խորհուրդ են տալիս ամեն օր խմել կիտրոնաջուր՝ հատկապես նախաճաշից առաջ։ Մեկ բաժակ գոլ կիտրոնաջուրն օգնում է լինել հիդրատացված, բարելավում է մարսողությունը և կարգավորում է ախորժակը։

Սակայն կիտրոնաջրի պատրաստման ժամանակ չպետք է մոռանալ կիտրոնի կեղևի մասին, որը ևս պետք է լցնել տաք ջրի մեջ, որպեսզի օրգանիզմը կստանա կիտրոնի հատկությունների առավելագույն առողջարար օգուտները։

Related posts

Leave a Comment